Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Vásárlóinktól adatokat gyűjtünk a webshopban történő vásárlási folyamat során.

Kik vagyunk?

A weboldalunk címe: https://technix.hu.

A szolgáltató cég adatai:

  • Cégnév: H-Cannon Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Székhely: 1165 Budapest, Géza utca 70
  • Adószám: 12914285-2-42
  • Cégjegyzék szám: Cg. 01-09-709744, Kibocsájtó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  • Szerződés nyelve: magyar
  • Elektronikus elérhetőség: info@cannonhigienia.hu
  • Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: NAIH-97026/2016.
  • Számlaszám: 10702301-49486100-51100005
  • Nyilvántartásba vevő hatóság: CIB Bank Zrt. Mátyásföld II. Fiók (1165 Budapest, Veres Péter út 105-107)

A tárhelyszolgáltató elérhetőségei: tarhely.eu

Mit gyűjtünk és tárolunk

Ha meglátogatod az oldalunkat, a következőket fogjuk nyomon követni:

  • Megtekintett termékek: ezt arra használjuk, hogy megjelenítsük a nemrég megtekintett termékeket.
  • Földrajzi hely, IP cím és böngésző fajta: ezen adatokat arra használjuk, hogy megbecsüljük az adókat és a szállítást
  • Szállítási cím: ennek még az ajánlatkérés előtt kérjük kitöltését, annak érdekében, például, hogy megbecsülhessük a szállítás díját vagy időtartamát és ezen adatokkal együtt küldhehssük el ajánlatunkat.

Sütiket használunk, hogy megőrizzük a kosár tartalmát, amíg az oldalunkon böngészel.

Vásárláskor megkérjük vásárlóinkat, hogy a következő adatokat szolgáltassa: Név, számlázási cím, szállítási cím, email cím, telefonszám, bankkártya/fizetési adatok és választható fiókadatok, mint felhasználónév és jelszó. A következő célokra használjuk fel ezeket az adatokat:

  • Információ küldése a vásárlói fiókról és rendelésről
  • Válaszadás a vásárló kérésére, a visszatérítést és a panaszt is beleértve
  • Fizetések lebonyolítása és a csalások megakadályozása
  • Fiók beállítása a webáruházhoz
  • Minden jogi kötelezettségünknek eleget tesz (pl. adók számítása)
  • Üzletünk ajánlatainak fejlesztése
  • Kívánságra marketing üzeneteket küldünk

Amennyiben fiók kerül létrehozásra, tároljuk a nevet, címet, e-mail címet, telefonszámot, amelyeket arra használunk, hogy jövőbeni rendelések esetén a pénztár oldalon automatikusan megjelenítsük azokat.

Általánosságban addig tároljuk az adatokat, amennyi ideig azokra szükségünk van azokból a célokból kifolyólag, amiért gyűjtjük ezeket, amennyiben törvényileg nem kötelező tovább tárolni. Például, a rendelési információkat XXX évig őrizzük számlázási és könyvelési célból. Ez magában foglalja a nevet, e-mail címet, számlázási és szállítási címet.

A felhasználók hozzászólásait és értékeléseit is megőrizzük.

Hozzászólások

Hozzászólás beküldésekor a hozzászólási űrlapban megadottakon kívül begyűjtésre kerül a hozzászóló IP címe és a böngészőazonosító karakterlánc a kéretlen tartalmak kiszűrése céljából.

Egy személytelenített, az e-mail címből előállított karakterlánc (hashnek szokás nevezni) kerül továbbításra a Gravatar szolgáltatás felé, ha ez az oldalon használatban van. A Gravatar szolgáltatás feltételei az alábbi címen tekinthetőek meg: https://automattic.com/privacy/. A hozzászólás elfogadása után, a hozzászólásunk tartalma és a profil képünk is megjelenik nyilvánosan.

Média

Amennyiben regisztrált felhasználó által kerül kép feltöltésre a honlapra, kerülni kell az az olyan EXIF-eket, amelyekben GPS pozíció adatok is szerepelnek. A honlap látogatói ezeket letölthetik és kinyerhetik a helyadatokat a honlapon található képekből.

Kapcsolatfelvételi űrlapok

A kapcsolati űrlapon beérkező adatokat ügyfélszolgálati okokból bizonyos ideig megőrizzük, de ezt az információt nem használjuk marketing célokra.

Sütik

Ha hozzászólást adsz a honlapodon, bejelentkezve maradhatsz a megadott neved, e-mail-ed és webcímed eltárolásával egy sütiben. A tárolás a te kényelmi célokat szolgálja azért, hogy a következő hozzászóláskor ezeket az adatmezőket ne kelljen kitöltened. Ezeknek a sütiknek a lejárati ideje 1 év.

Ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be is vagyunk jelentkezve erre a honlapra, akkor átmeneti sütiket állítunk be, annak érdekében, hogy megállapítsuk, hogy a böngésző elfogadja-e a sütiket. Ezek a sütik nem tartalmaznak személyes információt, és törlődnek, ahogy bezárjuk a böngészőt.

A honlapra történő bejelentkezéskor több sütit hozunk létre, amely elmenti a bejelentkezési információt és a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit. A bejelentkezési sütik két napig érvényesek, a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit tároló süti egy évig. Amennyiben az “Emlékezz rám” opciót bejelöljük, a bejelentkezés két hétig folytatódik. Kijelentkezéskor a bejelentkezési sütik eltávolításra kerülnek.

Amennyiben bejegyzést vagy oldalt szerkesztünk, egy újabb sütit tárol el a böngészőnk. Ez a süti nem tartalmaz személyes adatot, egyszerűen csak a bejegyzés azonosító számát tárolja, amelyet szerkesztettünk. Egy nap múlva jár le az érvényessége.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Analitika

Oldalunkon a Google Analytics szolgáltatást használjuk, melynek adatvédelmi irányelvei a következőkben olvashatók.

A Google tisztában van azzal a bizalommal, amellyel Ön megtisztel bennünket, és felelősséget vállal az Ön adatainak és biztonságának megóvásáért. Egyben kötelességünk tájékoztatni arról, hogy milyen adatokat gyűjtünk, miközben a termékeinket és szolgáltatásainkat igénybe veszi, továbbá miért gyűjtjük és hogyan használjuk fel ezeket az adatokat arra, hogy még teljesebb felhasználói élményt nyújthassunk. A Google adatvédelmi irányelvei tartalmazzák, hogyan kezeljük a személyes adatokat akkor, amikor Ön Google-termékeket és -szolgáltatásokat, például a Google Analytics rendszert használja.

A Google Analytics által használt cookie-k és azonosítók

A Google Analytics főleg belső cookie-k segítségével ad jelentést a Google Analytics-ügyfelek webhelyein zajló látogatói (más néven felhasználói) tevékenységekről. A felhasználók letilthatják az összes cookie-t, illetve külön-külön is törölhetik az egyes cookie-kat. További információ.

Továbbá a Google Analytics támogatja egy olyan böngészőbővítmény használatát is, amely – a telepítését és az engedélyezését követően – letiltja a Google Analytics által végzett mérést minden olyan webhelyen, amelyet a felhasználó felkeres. A bővítmény csak a Google Analytics által végzett mérést tiltja le.

Ha a webhely vagy az alkalmazás a Google Analytics alkalmazásokhoz vagy a Google Analytics for Firebase SDK-t használja, akkor a Google Analytics gyűjti az alkalmazáspéldány-azonosítót, azaz egy olyan, véletlenszerűen előállított számot, amely az adott alkalmazás adott telepítését azonosítja. Amikor a felhasználó visszaállítja a hirdetési azonosítóját (ezt az Android rendszeren hirdetésazonosítónak, míg az iOS rendszeren hirdetési azonosítónak nevezik), akkor az alkalmazáspéldány azonosítóját is visszaállítja a rendszer.

Ha a webhelyek vagy az alkalmazások a Google Analytics szolgáltatást a Google más hirdetési termékeivel – péld a Google Ads rendszerrel – együtt használják, akkor egyéb hirdetési azonosítókat is gyűjthetnek. A felhasználók a Hirdetésbeállítások között kapcsolhatják ki ezt a szolgáltatást, illetve módosíthatják a cookie-k használatára vonatkozó beállításokat. További információ.

A Google Analytics azért gyűjti a felhasználók IP-címét, hogy megóvja a szolgáltatás biztonságát, illetve hogy a webhelytulajdonosok képet alkothassanak arról, hogy látogatóik mely országból, államból vagy városból érkeznek (ezt „IP szerinti földrajzihely-meghatározásnak” is nevezik). A Google Analytics lehetőséget kínál a gyűjtött IP-címek maszkolására (erről alább olvashat részletesebben), azonban szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a webhelytulajdonosok akkor is láthatják a felhasználók IP-címét, ha nem használják a Google Analytics szolgáltatást.

A Google, mint adatfeldolgozó

A Google a Google Analytics adatfeldolgozójaként tevékenykedik. Ez szerepel a Google Ads Adatfeldolgozási Szerződésében is, amely minden olyan Google Analytics-ügyfél számára hozzáférhető, amely közvetlen szerződésben áll a Google-lal. További információ.

A GDPR rendelkezései szerint a Google Analytics az adatfeldolgozó, mivel a Google Analytics adatokat gyűjt és dolgoz fel az ügyfelei nevében, ezeknek az ügyfeleknek az utasításai szerint. Ügyfeleink az adatkezelők, akik minden jogot fenntartanak az adatok mindenkori gyűjtésével, a hozzájuk való hozzáféréssel, az adatok megőrzésével, illetve törlésével kapcsolatban. A Google csak a Google Analytics-ügyfelekkel kötött szerződések feltételei, valamint a termékeinek a kezelőfelületén az ügyfelek által megadott beállítások szerint használhatja az adatokat.

A Google Analytics által gyűjtött adatok

Belső cookie-k

A Google Analytics belső cookie-kat, az eszközzel/böngészővel kapcsolatos adatokat, IP-címeket, illetve a webhelyen/alkalmazásban végzett tevékenységéket gyűjt. Ezeket az adatokat azért gyűjti, mert ezek alapján az adatok alapján tudja mérni, illetve statisztikai jelentésekben rögzíteni a felhasználók által az olyan webhelyeken és/vagy alkalmazásokban végzett műveleteket, amelyek a Google Analytics szolgáltatást használják. Az ügyfelek személyre szabhatják a cookie-kat, valamint a gyűjtött adatok körét az olyan funkciókkal, mint a cookie-beállítások, a User-ID, az Adatok importálása és a Measurement Protocol. További információ.

Azok a Google Analytics-ügyfelek, akik például engedélyezték az analytics.js vagy a gtag.js gyűjtési módszert, megszabhatják, hogy szeretnének cookie-kat használni a pszeudoanonimizált vagy a véletlenszerű ügyfél-azonosítók tárolására. Ha az ügyfél úgy dönt, hogy cookie-t állít be, akkor a helyi belső cookie-ban tárolt információk köre egy véletlenszerű azonosítóra (például 12345.67890) korlátozódik.

A Google Analytics alkalmazásokhoz SDK-t használó ügyfelek esetén egy alkalmazáspéldány-azonosítót gyűjtünk. Ez egy olyan szám, amelyet a rendszer véletlenszerűen állít elő akkor, amikor a felhasználó először telepít egy alkalmazást.

Hirdetési azonosítók

A Google Analytics Hirdetési funkciókat használó ügyfelek esetén Google hirdetési cookie-kat gyűjtünk, illetve használunk fel az olyan funkciók biztosításához, mint a Google Display Hálózaton végzett remarketing. Ezekre a funkciókra a Hirdetésbeállítások, A Google Analytics hirdetési funkcióihoz kapcsolódó irányelvi követelmények és a Google EU-beli felhasználók hozzájárulására vonatkozó irányelvei is vonatkoznak, amelyek megkövetelik az ügyfelektől azt, hogy ott, ahol ezt a törvények előírják, hozzájárulást kérjenek a cookie-k használatához, így többek között a személyre szabott hirdetések megjelenítéséhez is. Ha részletesebb tudnivalókat szeretne olvasni arról, hogyan használja a Google a hirdetési cookie-kat, keresse fel a Google hirdetésekkel és adatvédelemmel kapcsolatos GYIK-oldalát. A Google Analytics a normál adatgyűjtés befolyásolása nélkül is beállítható úgy, hogy a Hirdetési funkciók csak a felhasználói beleegyezés megszerzése után kapcsoljanak be.

IP-cím

A Google Analytics arra használja az IP-címeket, hogy kikövetkeztesse a látogatók földrajzi helyét, valamint arra, hogy megvédje a szolgáltatást és az ügyfeleinket. Az ügyfelek bekapcsolhatják az IP-maszkolás nevű funkciót, amelynek használatakor a Google Analytics a gyűjtött IP-cím egésze helyett csak az IP-cím egy részét használja fel. Továbbá az ügyfelek igény szerint felül is bíráhatják az IP-címeket az IP-felülbírálási funkcióval.

A személyazonosításra alkalmas adatok használatának tilalma

Az általunk kötött szerződések megtiltják az ügyfeleink számára azt, hogy személyazonosításra alkalmas adatokat küldjenek a Google Analytics szolgáltatásnak. Az ügyfeleinknek követniük kell a bevált módszereket annak érdekében, hogy ne küldjenek személyazonosításra alkalmas adatokat a Google Analytics szolgáltatásba.

Mire használjuk az adatokat?

A Google a Google Analytics szolgáltatásban kezelt adatokat arra használja, hogy az ügyfelei számára biztosítsa a Google Analytics mérési szolgáltatást. Az azonosítókkal – így például a cookie-kal és az alkalmazáspéldány-azonosítókkal – azt mérjük, hogy a felhasználók milyen műveleteket végeznek az ügyfelek webhelyeivel és/vagy alkalmazásaival. Az IP-címeket a szolgáltatás biztonságának megőrzéséhez, valamint arra használjuk, hogy a webhelytulajdonosoknak áttekintést tudjunk adni arról, hogy a felhasználóik a világ mely tájáról érkeznek.

Hozzáférés az adatokhoz

A Google Analytics szolgáltatásban kezelt adatokat csak akkor osztjuk meg másokkal, ha erre az ügyféltől engedélyt kapunk (ezt az engedélyt az ügyfél termék kezelőfelületén is megadhatja), amennyiben ezt az adott ügyféllel a Google Analytics termékre vonatkozóan kötött megállapodás kifejezetten engedélyezi, illetve amennyiben erre a törvények köteleznek minket.

Az ügyfelek az Analytics-fiókokban és -tulajdonokban szabályozhatják az adatokhoz való saját hozzáférésüket úgy, hogy megtekintési és szerkesztési engedélyeket adnak azoknak az alkalmazottaknak vagy képviselőknek, akik bejelentkezhetnek az Analytics-fiókba. További információ.

A Google biztonsággal foglalkozó fejlesztőcsoportjai védelmet biztosítanak az adatok elleni külső fenyegetésekkel szemben. Az adatokhoz való belső hozzáférést (például az alkalmazottak hozzáférését) szigorú hozzáférés-szabályozási intézkedések (többek között belső házirendek, valamint automatikus technikai szabályozási rendszerek, például hitelesítés, SSL és biztonsági naplók) korlátozzák annak érdekében, hogy csak azok férhessenek hozzá az adatokhoz, akiknek erre a munkájuk elvégzéséhez szükség van.

Termék-összekapcsolási összesítés

Amikor az ügyfelek összekapcsolnak egy Analytics-tulajdont a Google egy másik termék- vagy szolgáltatásfiókjával (egy „integrációs partnerrel”), akkor az adott Analytics-tulajdon bizonyos adataihoz az összekapcsolt fiók hozzáférhet, illetve az Analytics-tulajdon bizonyos adatait az összekapcsolt fiókba exportálhatja a rendszer. Miután az adatokat a rendszer az összekapcsolással járó integráció keretében exportálta, az adatokra az integrációs partner feltételei és irányelvei vonatkoznak. További információ.

Az adatok integrációs partnernek történő elküldése után az adatokra az adott integrációs partner feltételi vonatkoznak, és a Google Analytics a továbbiakban nem fér hozzá az adatokhoz, illetve nem kezeli őket.

Az ügyfelek bármikor áttekinthetik és kezelhetik az integrációs összekapcsolásokat az Analytics termék-összekapcsolási összegzést megjelenítő kezelőfelületén.

Adatmegosztás

A Google Analytics számos adatmegosztási beállítást kínál az ügyfeleknek, amelyek használatával az ügyfelek személyre szabhatják, hogy az Analytics különböző adatgyűjtési módszereivel (például a JavaScript-kód, a mobil-SDK-k és a Measurement Protocol használatával) gyűjtött adatokhoz a Google hogyan férhet hozzá, illetve hogyan használhatja ezeket az adatokat. Ezek a beállítások csak a webhelyekről, a mobilalkalmazásokból, valamint az Analytics szolgáltatást használó más digitális eszközökről gyűjtött adatokra vonatkoznak – nem vonatkoznak azonban azokra az adatokra, amelyek az Analytics szolgáltatás ügyfelek általi használatával kapcsolatosak, például a tulajdonok számára, valamint arra, hogy mely kiegészítő funkciók vannak konfigurálva. Az ügyfél adatmegosztási beállításaitól függetlenül az Analytics szolgáltatásbeli adatokat a rendszer csak olyan mértékben használhatja fel, amennyire az Analytics szolgáltatás karbantartásához és védelméhez erre szükség van. További információ.

Az adatok megőrzési, törlési és hordozhatósági beállításai

Adatmegőrzés

Az adatok megőrzési beállításaival az ügyfelek meghosszabbíthatják, illetve lerövidíthetik azt az időszakot, amennyi ideig a felhasználószintű és eseményszintű adatokat a rendszer megőrzi a Google Analytics szerverein. Minden ügyfélnek ellenőriznie kell az adatmegőrzési beállításokat, és meg kell győződnie arról, hogy a megfelelő adatmegőrzési időszak van beállítva.

Felhasználó törlése

Az ügyfelek úgy törölhetik egyetlen felhasználó adatait a Google Analytics szolgáltatásból, hogy átadják az adott felhasználó azonosítóját a Google Analytics felhasználótörlési API számára.

Hozzáférés a felhasználószintű adatokhoz, valamint az adatok hordozhatósága

Az ügyfelek bármely felhasználói azonosító eseményadatait kinyerhetik a Felhasználólista jelentésből. Ezzel a funkcióval az ügyfelek elemezhetik és exportálhatják egyetlen felhasználó eseményszintű adatait is. Az Analytics 360 csomag felhasználói beállíthatják a BigQuery szolgáltatással való integrációt is, majd exportálhatják a felhasználóikhoz tartozó összes eseményadatot egyetlen, lekérdezések kiszolgálására képes tárhelyre.

Adatvédelem és biztonság

Tanúsítások

EU-s adatvédelmi pajzs

Az Amerikai Kereskedelmi Minisztérium teljes mértékben megfelelőként hagyta jóvá a Google adatvédelmi pajzsra vonatkozó tanúsítványát. Az adatvédelmi pajzsra vonatkozó tanúsítványmegtekintése.

ISO 27001

A Google a termékeit – többek között az Google Analytics terméket – kiszolgáló dolgozói, rendszerei, alkalmazásai, technológiái, folyamatai és adatközpontjai vonatkozásában megszerezte az ISO 27001 tanúsítványt. A tanúsítványt itt töltheti le (PDF), itt pedig további információt találhat az ISO 27001 szabványról.

Adatbiztonság

Az internetalapú számítástechnikában mind az adatok, mind az alkalmazások biztonsága kulcsfontosságú. A Google jelentős erőforrásokat szentel az alkalmazások és az adatkezelés biztonságának megóvására annak érdekében, hogy megakadályozza az adatokhoz való illetéktelen hozzáférést.

Az adatokat a hagyományos fájlrendszerek vagy adatbázisok helyett teljesítményre optimalizált, kódolt formátumban tárolják. Az adatokat a hozzáférés megnehezítése és a redundancia miatt több fizikai és logikai köteten osztják el, hogy így elejét vegyék az adatokkal való visszaélésnek.

A Google alkalmazásai több helyre elosztott környezetben futnak. Az egyes ügyfelek adatait nem egyetlen gépen vagy gépcsoporton elkülönítve tartják, hanem a Google összes felhasználójának adatait (az ügyfelek, a vállalkozások, sőt a Google saját adatait is beleértve) vegyesen, a Google számos homogén gépéből álló és a Google adatközpontjaiban elhelyezett, megosztott infrastruktúrában szétosztva tárolják.

Ezenfelül a Google Analytics gondoskodik az általa használt JavaScript-könyvtárak, valamint mérési adatok biztonságos továbbításáról is. A Google Analytics alapértelmezés szerint a HSTS (HTTP Strict Transport Security) nevű eljárást alkalmazza, amely a HTTPS (SSL feletti HTTP) használatát támogató böngészőket arra utasítja, hogy ezt a titkosítási protokollt használják a végfelhasználók, a webhelyek és a Google Analytics szerverei között folytatott minden kommunikációhoz. További információ.

Működési biztonság és katasztrófa utáni helyreállítás

A hardvermeghibásodás, természeti vagy más katasztrófa miatt bekövetkező leállás minimálisra csökkentése érdekében a Google átfogó, katasztrófa utáni helyreállítási programot vezetett be minden adatközpontjában. A program többek között a következő olyan összetevőkből áll, amelyekkel az egy-egy ponton bekövetkező összeomlást ki tudja küszöbölni:

Adatreplikálás Annak érdekében, hogy az adatok katasztrófa esetén is hozzáférhetők legyenek, a Google az elosztott fájlrendszerében tárolt Google Analytics-adatokat több különálló, különböző adatközpontokban található rendszerbe replikálja.

Az adatközpontok földrajzi elosztása A Google az adatközpontokat földrajzilag több csoportra elosztva üzemelteti, hogy a szolgáltatás folytonosságát akkor is biztosítani tudja, ha valahoz katasztrófa vagy más káresemény következne be.

Rugalmas és redundáns infrastruktúra A Google számítási klasztereinek tervezésénél fontos szempont volt a redundancia és a rugalmasság, amellyel csökkenthetők egy adott hely meghibásodás miatti kiesésének és a berendezések meghibásodásának a hatásai, valamint a környezeti kockázatok.

Folyamatossági terv katasztrófák esetére Az adatredundancián és a területileg elosztott adatközpontokon felül a Google üzletmenet-folytonossági tervet dolgozott ki Mountain View-i (Kalifornia) székhelye számára. A terv a nagyobb katasztrófák, például a földmozgások és a közegészségügyi válságok kezelésére terjed ki, és azzal számol, hogy az emberek és a szolgáltatások akár 30 napra is elérhetetlenné válhatnak. A tervet úgy állították össze, hogy ilyen esetekben is biztosítsa az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások szünetmentes működését.

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

Az oldalunk nem oszt meg semmilyen személyes adatot sem senkivel.

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

Ha hozzászólunk, a hozzászólás és annak metaadatai nem meghatározható ideig a rendszerben maradnak. Ennek célja, hogy az összes ezt követő bármely hozzászólás általunk megismertté és jóváhagyottá váljon, azaz ne kerüljön fel a moderálandó hozzászólások listájára.

A honlapon regisztrált felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

A weboldalon regisztrált fiók vagy hozzászólás írása esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Hová továbbítjuk az adatokat

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrzi.

Kapcsolati adatok

Adatkezeléssel kapcsolatos kérdés, probléma esetén kérjük írjon lelevelt nekünk. Az e-mail cím:

info@cannonhigienia.hu

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál is lehet élni:

Név:  Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: +36 (1)391-1400
URL: http://naih.hu
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

További információk

Ki fér hozzá adatokhoz a csapaton belül

Csapatunk tagjai hozzáférnek a vásárlók által megadott információhoz. Például az adminisztrátorok és a boltvezetők hozzáférnek az alábbiakhoz:

  • Rendelési információ, például vásárolt termék, a vásárlás ideje, szállítási cím és
  • Vásárlói információ, például név, e-mail cím, számlázási és szállítási információ.

Csapatunk tagjai hozzáférnek ehhez az információhoz, hogy segítsenek a rendelések teljesítésében, a visszatérítések feldolgozásában és ügyfélszolgálati segítséget nyújtsanak.

Milyen adatokat továbbítunk harmadik fél felé vásárlás során

A vásárlói megrendelések és szolgáltatásaink teljesítése érdeklében harmadik fél számára átadunk információt: A rendelési tétel neve és annak darabszáma.

Hogyan védjük a felhasználói személyes adatokat

A felhasználók adatainak védelme érdekében az alábbi intézkedések történtek: technikai intézkedés: titkosítás; biztonsági intézkedések, és olyan emberi intézkedések, mint az alkalmazottak adatkezelési képzése.

Érvényben lévő eljárások adatkezelési sérelmek esetén

Milyen harmadik féltől származó adatokat kapunk

Nincs ilyen.

Milyen automatizált döntéshozatalt és/vagy profilalkotást végzünk a felhasználói adatokkal

Nincs ilyen.

Fizetési módok

PayPal-en történő fizetést fogadunk el. A fizetések feldolgozásakor az adatok egy részét átadjuk a PayPal-nek, köztük azokat, amelyek szükségesek a fizetés feldolgozásához, mint például a vásárlás végösszege és a számlázási információk.